KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

Regulamin stołówki
regulamin stołówki
Jadłospis

19.10.2020-23.10.2020

26.10.2020-30.10.2020

 

Wpłata na obiady 2020 / 2021

Za obiady bardzo proszę wpłacać w terminie do 10-go, każdego miesiąca.
Cena obiadu - 5,50zł
Przy braku terminowej płatności uczeń nie będzie mógł korzystać z obiadów (pkt 13 Regulaminu Stołówki).

Kasa czynna od 1-go każdego miesiąca do 10-go każdego miesiąca

poniedziałek

8.00 - 13.30

wtorek

11.00 - 16.00

środa

8.00  - 13.30

czwartek

11.30 - 17.00

piątek

8.00  - 10.00

 Godziny pracy kasy od 11-go każdego miesiąca

poniedziałek     

8.30 - 11.30

wtorek    

13.00 - 16.00

środa     

8.30 - 11.30

czwartek    

9.00 - 12.00

Zmiany przy zakupie obiadów od stycznia 2017r.:
- Będzie wydawany paragon, który należy zachować, ponieważ będzie to podstawa dokonania zwrotu kosztów za odpisane obiady.
- Zwrot kosztów przysługuje za minimum 3 odpisane obiady w ciągu jednego miesiąca. Konieczna jest wcześniejsza informacja o rezygnacji z obiadu na dany dzień.
- Zwroty kosztów będą się odbywały w ostatnim tygodniu danego miesiąca wyłącznie na podstawie paragonu.
Zwracam się z prośbą o terminowe dokonywanie wpłat na obiady - do 10 dnia każdego miesiąca. Proszę o informację o rezygnacji z obiadów z tygodniowym wyprzedzeniem.